Ikke bare har Arnold Schwarzenegger allerede gjennomlevd karrierer som kroppsbygger, skuespiller og politiker, han har for lengst også klart å forplante seg.

Avkommene er flertallige (og ett av dem førte til en god klype trøbbel), men nå for tida er det spesielt 20 år gamle Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger (eller P.A.S.S., som vi gjerne kaller ham fordi han da høres ut som et actionleketøy) som er i fokus.

P.A.S.S. har allerede dyppet de muskuløse tærne sine i et par filmroller – han kan sees i både «Stuck in Love» og «Grown Ups 2», og dukker også opp i den kommende «Dear Eleanor».

Nå ser det ut til at han trapper opp karrieren på lerretet ytterligere, idet han ifølge Deadline har fått en rolle i skrekkomedien «Scouts vs. Zombies».

Filmen handler om unge Carter, som er klassens klovn og drømmer om å slutte i speideren og bli en av de kule gutta.

Imidlertid blir den lille bygda hans angrepet av zombier, og dermed må han og de andre speiderne forsvare den, som speidere jo gjør.

Hovedrollen spilles av Logan Miller, som muligens vil være kjent for dem som har sett «The Bling Ring», mens rollen som speiderleder har gått til gøyale David Koechner.

Unge Schwarzenegger vil spille en high school-quarterback som er en rival av speiderne, og filmingen starter 8. mai.

Foruten skuespill sysler han forøvrig både med en modellkarriere og et klesfirma på si. Han bygger også litt kropp, og virker relativt fornøyd med det.

Foto: Patrick Schwarzenegger av Tabercil, zombier fra The Walking Dead