«Black Swan»-regissør Darren Aronofsky (som også har laget fantastiske «Pi») er en generelt ambisiøs godgutt. I blant litt vel ambisiøs.

Aronofskys kommende bibelske storfilm «Noah» skal nemlig inneholde et klart og tydelig miljøbudskap, noe regissøren ifølge The Guardian også ønsket å se reflektert på settet.

Dermed ble plastflasker bannlyst under hele innspillingen, noe som ikke slo heldig ut for Emma Watson, som spiller Noahs (Russel Crowe) adopterte datter.

– Jeg og Douglas Booth skjøt de fleste av scenene våre mellom fire og sju på morgenen – og på den tida fungerer jeg aldri bra, forteller Watson til Wonderland Magazine, som The Guardian har hentet sitatene fra.

– Det å ikke ha noen vannflasker på settet klokka fem om morgenen når du er utslitt og har feberfantasier var ikke ideelt. Jeg var så trøtt en morgen at jeg drakk en mugge med stillestående vann som hadde stått der i tre måneder. Jeg ble veldig syk.

Ikke at dette var noe problem for Aronofsky. Da Watson fortalte ham at hun ikke følte seg frisk nok til opptak, forteller skuespilleren at hun fikk følgende beskjed:

– Bruk det i scena.

Watson forteller om beinharde forhold også ellers under innspillingen. Filmen ble blant annet utsatt på grunn av flom, men finvær kunne være vel så ille.

– Vi starta filminga om sommeren i New York. Det var så varmt at Ray Winstone, som hadde på seg et skjegg og tung sminke, på et tidspunkt nesten ramla ned en trapp. Sminken smelta bokstavelig talt av ansiktet hans.

«Noah» har et budsjett på rundt 750 millioner kroner, som blant annet er brukt til å bygge en gigantisk ark.

noah-ark-image-darren-aranofsky

Det har blitt rapportert at studioet forsøkte å klippe den i stykker på grunn av reaksjoner fra kristne testpublikummere, men når den dukker opp på norske kinoer 4. april skal det likevel være Aronofskys egen klipp som ifølte The Hollwood Reporter har seiret.