Vi pleier jo ikke å være så opptatt av kjendisnyheter her på bloggen, men nå gjør vi et unntak. For har du hørt at Amy Poehler og Will Arnett skal skilles? Bu!

Nå tar vi selvfølgelig høyde for at du ikke visste at de to var gift, kanskje vet du ikke hvem de er engang. Men er du blant de innvidde, er sjansene store for at du ikke har blitt så opprørt over et brudd siden Thurston Moore og Kim Gordon eller Robert Pattinson og Kristen Stewart.

Arnett og Poehler traff hverandre i 2000, og Arnett flyttet etter Amy til New York da hun ble en del av den faste Saturday Night Live-staben. De giftet seg i 2003, og har vært med i flere filmer og tv-serier sammen – blant annet spilte de det svært minneverdige, smått incestuøse søskenparet Stranz og Fairchild van Waldenberg i «Blades of Glory»:

Første opptreden sammen var i Will Arnetts gjennombruddsserie «Arrested Development», der Arnett spilte karakteren Gob Bluth. Poehler fremstilte Gobs kone, som blir forelsket i hans bror (noe Gob sliter med å forstå):

Siden dukket også Arnett opp i Poehlers triumf av en komiserie, «Parks and Recreation»:

Ellers pleide de jo å gjøre røde løpere litt kulere:

Drittfolk. Hvorfor kan ikke mennesker bare holde sammen?