Den ganske så sleazy advokaten Saul Goodman (spilt av den innmari flinke Bob Odenkirk) er av våre mange favoritter fra «Breaking Bad», og vi gleder oss som små barn til spin -off-serien «Better Call Saul».

I dag melder streamingtjenesten Netflix at de har sikret seg nettrettighetene til serien for Europa og Latin-Amerika. Det betyr at episodene vises få dager etter premieren i USA (der den sendes på AMC Networks).

Ingen binge-seeing altså, men allikevel ganske ålreit. Vi var mange som fulgte «Breaking Bad»samme måten via engelske Netflix. (Les forøvrige Hasse Hopes komplette guide til binge-watching).

«Breaking Bad» er kjent for å være en av de beste seriene i denne nye gullalderen for TV-serier.  Serien har også vist seg å være svært populær blant Netflix-medlemmer over hele verden. «Better Call Saul» lover å videreføre den gode tradisjonen og historiefortellingen fra «Breaking Bad». Vi er stolte av å samarbeide med Sony Pictures Television og å kunne tilby Saul Goodman til våre medlemmer over hele verden, sier Ted Sarandos, innholdsansvarlig i Netflix, i pressemeldingen.

«Better Call Saul» er satt til tida før familefaren Walter White ble Arizonas narkokonge, men Odenkirk har tidligere sagt at serien også kan finne sted etter at «Breaking Bad» sluttet.

– Så jeg vet ikke hva de kommer til å gjøre. Jeg vet at de har snakket om en forløper, men de har også snakket med meg om en oppfølger – og de har også snakket om en miks mellom forløper og oppfølger, sa Odenkirk.

saul2

Vince Gilligan, mannen bak «Breaking Bad», er sjef også denne gang. Tidligere i år hadde han blant annet følgende å si om «Better Call Saul».

– Hvis «Breaking Bad» var 75 prosent drama og 25 prosent komedie, kommer fordelingen i «Better Call Saul» til å være motsatt.

Innspillingen starter i mai, og serien skal etter planen ha premiere en gang mellom august og oktober til neste år.

 

Les mer:

MOREN TIL DISSE «BREAKING BAD»-BARNA
FIKK FØRST KJEFT AV INTERNETT,
SÅ EN TELEFON FRA JESSE PINKMAN

breakingbarn