Judd Apatow er nok etter hvert best kjent som regissør og manusforfatter for filmer som «40 Year old Virgin» og «Knocked Up» – og etter hvert også humormogul, med bestefarsansvar for blant anna «Girls».

Selv har han også stått bak noen tv-serier – som hovedsaklig har dødd en altfor tidlig død – som «Undeclared» (Collegeliv) og fantastiske Freaks & Geeks, som begge kun fikk én sesong (her til lands på TVNorge). Men nå er Netflix i ferd med å bryte en gammel forbannelse, ved å gi to sesonger på rappen til komiserien «Love», skriver blant annet Variety.

Apatow har en unik humorstemme som klarer å være herlig, innsiktsfull og sjokkerende ærlig – ofte samtidig. Sammen med Paul og Lesley bringer han nye nivåer av smerte og ekstate til moderne komedier, sier Netflix-sjef Ted Sarandos.

Seriens skuespillere er Gillian Jacobs og Paul Rust, som skal spille Mickey og Gus. Gillian ser man i «Community» (som får sin sjette sesong på Yahoo til neste år), mens Rust har dukket opp i «Parks and Recreation», samt skrevet for fjerdesesongen av «Arrested Development».

Fordi det alltid er på sin plass med et klipp fra «Freaks & Geeks».

Ifølge presseskrivet handler «Love» om «spenningen og ydmykelsen som kommer fra intimitet, forpliktelser, og andre ting de håpte å unngå». Med andre ord høres det veldig ut som et Apatow-prosjekt, med temaer han har vært gjennom i flere av fasene i karrieren – helt siden 90-tallet.

Manuset til «Love» er skapt sammen med Lesley Arfin, som blant annet har skrevet på «Girls» og «Brooklyn Nine-Nine». Showrunner er Brent Forrester, som tidligere har arbeidet på blant annet «The Office».

– Netflix har vært støttende på måter jeg ikke kunne anta i mine villeste feberdrømmer, sa Apatow i pressemeldingen.

Strømmetjenesten har slått seg opp de siste årene til å bli en stor stemme innen tv-seriebransjen – noe som også har bragt mye debatt.

Netflix planlegger 10 episoder av førstesesongen til 2016, med en oppfølger på 12 sesonger året etter. Dette er et av strømmetjenestens mange komiserier – nylig kom «Bojack Horseman» og gjenopplivningen av «Trailer Park Boys», og i årene som kommer dukker blant annet «Grace & Frankie» opp på skjermen.