Etter flere måneder med spekulasjon ble det i dag endelig offisielt, Netflix har bestilt 12 (!) episoder av fantastiske «Black Mirror»!


Serien er skapt av den britiske satirikeren Charlie Brooker, som også står bak program som «Weekly Wipe». Brooker har startet å skrive nye episoder, som skal spilles inn senere i år, og episodene vil slippes samtidig over hele verden! Nøyaktig når er foreløpig usikkert.

Om du ikke har sett serien før, gir pressemeldingen til Netflix en god beskrivelse: ««Black Mirror» utfordrer seerne ved å problematisere teknologiens rolle i det 21. århundre. Hver episode er enkeltstående og bærer preg av en mørk tematikk og kollektiv uro for den teknologiske utviklingen.»

black-mirror-1024x567

«Black Mirror» har nylig vært i nyhetene på grunn av andre ting. Ryktene om at David Cameron visstnok skal ha stukket tissen sin i hodet på en død gris i forbindelse med et initeteringsrituale da han gikk på skolen, ligner veldig på første episode av «Black Mirror», hvor den britiske statsmnistern må ha sex med en gris på live tv for at et gissel skal løslates.

En annen episode, som foregår i et univers hvor man ved hjelp av et implantat i øyet sitt kan se repriser av hele livet sitt, skal kanskje lages film av, ifølge The Guardian.

Om du ikke har sett «Black Mirror» før, er det bare å vie helgen til det. De første episodene kan sess på britisk og amerikansk Netflix.