Andre sesong av «Fargo» har vært en av de beste seriene i år, og vår anmelder var svært begeistret etter å ha sett seriens første episoder. Det er heldigvis bekreftet at det kommer en ny sesong av serien, som nok en gang kommer til å hoppe i tid. Desverre avsløres ikke så mye mer enn det.

FARGO_BradandToddMann_202_1222_CL_F2-800x800

I et intervju med Entertainment Weekly sier serieskaper Noah Hawley at sesong tre vil foregå «et par år» etter første sesong, som var satt til 2006. På spørsmål om vi vil få et gjensyn med personer fra andre sesong, svarer Hawley kryptisk, «muligens». Hvem som ellers skal være med i sesong 3, eller når serien kommer, er fremdeles ikke bestemt. Men vi kan vel anta at også denne sesongen er basert på «ekte» hendelser…

Det er fremdeles to episoder igjen av denne sesongen av «Fargo», og nest siste episode ser du på HBO Nordic tirsdag 8. desember.

Apropos gode HBO-relaterte nyheter: teaseren til den nye sesongen av «Game of Thrones» ble nylig sluppet, og er ekstremt full av spoilere og tilbakeblikk. «Game of Thrones» er som vanlig tilbake i april, mens du venter kan du kose deg med teaseren:

Det må jo være lov å si at vi gleder oss?