En fyr jeg kjenner opplevde noe rart en gang han rotet i seg litt sopp på en bytur i Amsterdam. Etter å ha kommet seg over gulvet (som for anledningen sto 90 grader rett til værs) på vei til toalettet, ble han smått friket ut da pissoaret brått utviklet lepper og tenner og forsøkte å gjøre unevnelige ting med hans edlere deler.

Det var første og siste gang han tok sopp.

I den kommende actionkomedien «The Necessary Death of Charlie Countryman» fortsetter Shia LaBeouf sin ferd vekk fra kommersielle Hollywood-roller, og i traileren her har også han en urovekkende pissoaropplevelse i sterk rus:

Ingen kan beskylde LaBeouf for ikke å ha gjort sin reasearch til filmen: Som en del av forberedelsene til russcenene puttet skuespilleren i seg syre på ordentlig.

I filmen faller han hodestups for en pen dame (Evan Rachel Wood), noe som ikke er helt problemfritt ettersom hun er sammen med den temmelig voldsomme lederen for et narkokartell (Mads Mikkelsen).

Plottet (og traileren, for så vidt) virker smått forlokkende, men de svært varierte kritikkene tyder på at det kanskje ikke er noe krise at filmen ikke kommer på norske kinoer.

LaBeouf er forøvrig snart like naken i den like lite stuerene «Nymphomaniac»: