Komiker og programleder Chelsea Handler var en av kandidatene til å ta over etter David Letterman, men valgte i stedet å inngå et forpliktende partnerskap med Netflix da kontrakten hun hadde med E! utløp.

I 2016 blir hun spydspiss for et nytt talkshow på strømmetjenesten, hun har flere dokumentarer på gang og 10. oktober kommer hennes første standup-spesial for Netflix: «Uganda be kidding me».

Hennes første konsertfilm, til tross for at hun har gjort standup i en årrekke.

Nå kan vi presentere den første traileren, som du ser i videovinduet øverst.

Ifølge Handler selv var omstendighetene rundt innspillingen noe spesiell – dagen før hadde hun nemlig blitt stukket av en veps, og hun hadde fått en allergisk reaksjon som gjorde at det ene øyet hennes hovnet opp. Timene før opptak gikk dermed med til å kjøle ned øyet med is.

Men alt gikk til slutt i boks, og snart kan du og jeg kose oss med Handlers tanker om alt fra egne seksualpartnere til fenomenet med delfinvoldtekter.

– Folk tror at delfiner er disse praktfulle, vennlige skapningene, men de kommer til å voldta deg. Folk trenger å vite om dette. Du kan google det selv! De vil tvinge deg ned på bassenggulvet, gjøre som de vil med deg, og etterpå later de som ingenting, forklarer Handler til Entertainment Weekly.

For å gi delfinene tilsvarsrett: Tilfeller av delfiner som har oppført seg på en seksualisert måte overfor mennesker har definitivt vært registrert, men VOLDTEKT er kanskje å dra det litt langt?

Uansett: Tilbake til Chelsea Handler.

Til neste år starter altså en dokumentarserie på Netflix, der Handler skal utforske temaer hun i utgangspunktet ikke kan noe som helst om. For eksempel «Chelsea Handler drar til Silicon Valley», der hun spør utviklerne der om alt hun lurer på:

– Jeg skal lære hvordan man lager apps, hvordan strømming fungerer, hvordan internett er bygget opp. Også skal jeg se hvordan de gutta lever og hvor ofte de har sex med andre mennesker, altså så godt som aldri, sier hun til EW.

Talkshowet i 2016 jobber hun fremdeles med å planlegge. Trolig blir det tre dager i uka, med ulik tematikk – både tung politikk og enklere humor.

ugandabekiddingmelarge