Vi har såvidt begynt å få livene våre tilbake i vanlig gjenge etter den forrykende avslutningen på «Breaking Bad».

Nå går vi bare og venter på spinoffen, «Better Call Saul», som ganske riktig er basert på den notoriske kjeltringadvokaten Saul Goodman.

Lenge har det vært antatt – spesielt før vi fikk vite hvordan «Breaking Bad» endte – at den nye serien vil være en forløper til alt som skjedde med Walter White & co.

Nå har Saul-skuespiller Bob Odenkirk imidlertid avslørt at spinoffen ikke nødvendigvis blir en forløper, men også kan finne sted etter Heisenberg-hegemoniets fall.

– Vel, jeg har pratet med Vince [Gilligan] og Peter [Gould], som skriver og skaper serien, om dette og sagt at veldig mange lurer på hva som skjer videre med Saul, forteller Odenkirk til IGN.

– Så jeg vet ikke hva de kommer til å gjøre. Jeg vet at de har snakket om en forløper, men de har også snakket med meg om en oppfølger – og de har også snakket om en miks mellom forløper og oppfølger, sier komikeren videre.

Uansett når serien finner sted, har Odenkirk planer om å skape en helt ny opplevelse for seerne.

– Jeg sa til Peter og Vince med en gang: «Hei, la oss lage noe friskt for alle.» Sånn at alle som ser på i løpet av de første fem minuttene skjønner at dette ikke er «Breaking Bad», men en helt egen greie. Og jeg tror at de føler litt på samme måte. Det kan komme en «Breaking Bad»-cameo her eller der, men jeg vet ikke helt. Vi skal lage et helt nytt show.

Les også: Detaljene klare: Slik blir «Better Call Saul», komiserien med advokaten fra «Breaking Bad»