Det er tydeligvis vanskelig for «Breaking Bad»-skuespiller Bryan Cranston å legge tida med Walter White (den beste rolletolkningen noensinne, om du spør Anthony Hopkins) i en av tidenes beste tv-serier helt bak seg.

Nå melder The Hollywood Reporter at Cranston jobber med å skrive memoarene sine, hvor han både vil dykke ned i karrieren før gjennombruddet og i tida som narkobaron.

Walter White lærte meg mye – noe av det nyttig, noe av det farlig. Med denne boka vil jeg fortelle historier fra livet mitt og avsløre hemmelighetene og løgnene jeg levde med i seks år mens jeg var med i «Breaking Bad».

Boka vil komme ut til neste år.

Ifølge bransjebladet snakket Cranston i går også mer konkret ut om hva Walter White betød for ham.

Det skjedde i et intervju med CBS This Morning, hvor han var på besøk for å promotere Broadway-stykket «All The Way» hvor han spiller president Lyndon B. Johnson.

– Jeg relaterte meg til denne mannen. Jeg kjente menn som ham som gikk glipp av muligheter i livene sine og likevel fortsatte å fungere, fortsatt var kjærlige mot familiene sine, fortsatt betalte regningene sine, men det var noe som var dødt på innsiden av dem, sa Cranston om White.

– De setter den ene foten foran den andre, men de er i en dyp depresjon.

Samtidig som Cranston ser tilbake (vi fikk forresten en sniktitt på den nyeste filmrollen hans, «Godzilla», i går) melder Slashfilm og Showbiz 411 at Vince Gilligans «Breaking Bad»-oppfølger «Better Call Saul» nå har avslørt noen av rollefigurene vi vil møte i serien foruten Bob Odenkirks advokatfigur.

Burt, Dr. Thurber og Beth er alle advokater, mens Eddie er en kul karrierekriminell som snakker spansk og Zak og Luke er tvillinger tidlig i 20-åra som skater.

Det er foreløpig uvisst hvem som skal spille rollene.

Fra før er det klart at Mike Ehrmantraut, spilt av Jonathan Banks, også vil returnere i spinoff-serien, og at både Bryan Cranston og Aaron Paul kan tenkes å gjøre små gjesteroller.

Serien får trolig premiere på AMC i 2015. Her i Europa har Netflix sikret seg rettighetene, noe som betyr at episodene vil være tilgjengelige for norske seere temmelig kort tid etter amerikansk visning.