J.K. Rowling er på ingen måter ferdig med Harry Potter helt ennå. Nå skal hun være med å produsere et teaterstykke basert på bokuniverset, melder The Daily Mail.

Det er jo gode nyheter for alle fans som har følt abstinenser siden den siste filmen dukket opp i 2011.

Samtidig er det klart at stykket ikke kommer til å foregå ved Galtwort, og det blir ingen Ronny Wiltersen eller Hermine Grang.

Snarere vil det handle om Harrys ulykkelige tidlige år hos familien Dumling, der han til stadighet blir kjeftet på av onkel Wiktor og plaget av fetteren Dudleif.

Rowling sier til Daily Mail at hun har fått utallige musikal- og teaterforespørsler de siste årene.

– Men dette prosjektet er det eneste jeg virkelig har fattet interesse for, og som har følsomheten, intensiteten og intimiteten jeg mener må til for å ta Harrys historie til scenen.

Hun skal ikke skrive manuset til stykket selv, men kommer til å hjelpe til i en eller annen form. The Daily Mail mener å vite at produsentene Sonia Friedman («The Book of Mormon») og Colin Callender («Lucky Guy») håper å få satt det opp en gang i løpet av 2015.

Rowling er for øvrig også opptatt med utviklingen av spillefilmen «Fantastic Beasts and Where to Find Them» med Warner Bros.

Filmen er basert på en fiktiv bok som Harry studerte ved Galtwort og skal etter planen ut en gang i løpet av 2016.