Lionsgate har huket inn regissøre George Nolfi (som nylig ga oss «The Adjustment Bureau») til å regissere sosiale medier-thrilleren «XOXO», melder Variety.

Allerede har «Black Swan»-manusforfatter Mark Heyman levert et manusutkast til «XOXO», men Nolfi skal også igang med å overse et nytt utkast av dette.

Filmen utspiller seg i «Facebooks verden», der en fyr på vei opp i livet roter seg opp i massivt trøbbel. På jobben er han på full fart opp som leder, og på privaten er han nyforlovet.

Men så har du livet på nett, da: På Facebook møter han en spennende kvinneskikkelse som han begynner å nettflørte med, og disse innleder et virtuelt forhold. Men raskt beveger dette forholdet seg over fra nettet og til det virkelige livet, visstnok med fatale konsekvenser.

Produsenter av filmen er Darren Aronofsky («Black Swan») og Michael London («Sideways»).

Når Nolfi nå overser manusjobbingen, er jo det kanskje en ålreit ting: Før han regisserte (og skrev) «The Adjustment Bureau», skrev han manusene til «The Bourne Ultimatum» og «Ocean’s Twelve».

Selv om filmen er såpass tidlig i produksjonen, har filmen allerede fått en egen Facebook-side. Vi ble nummer tre som liket den. Tipper Lionsgate kan gjøre en bedre jobb med sosial markedsføring av en Facebook-film på nett etterhvert som filmen nærmer seg?