Voksne, barn, ungdommer, damer, menn, gutter, jenter, pensjonister, Michael Jordan-fans, Bill Murray-fans, Snurre sprett-fans – alle sammen elsker «Space Jam»!

Og hva er det ikke å like med en film hvor Michael Jordan må hjelpe Looney Tunes-gjengen vinne en viktig basketballkamp mot noen slemme stygge romvesen. Hvis de ikke vinner denne kampen, vil de alle sammen bli kidnappet, tatt med til en intergalaktisk fornøyelsespark, og satt på utstilling for mange andre slemme stygge romvesen.

fasfas 2

Den episke kampen var lenge spennende og kunne lett gått begge veier, men på slutten dro Michael Jordan som kjent frem en vannflaske med sitt mystiske secret stuff og delte den broderlig med sine tegneserievenner, noe som ga dem den ekstra dytten de trengte for å vinne den dramatiske kampen mot The Monstars.

grid-cell-21175-1393296390-0

Du får nok aldri selv oppleve å smake på Michael Jordans secret stuff, men den nydelige Tune Squad-drakten han sikret seieren med, er faktisk ikke så langt utenfor rekkevidde – om du klarer å bla frem nok lapper.

Auksjonssiden Invaluable har nemlig lagt ut den berømte drakten til auksjon på nettsiden deres. Selve auksjonen starter den 1.oktober med startbudet satt til 10.000 dollar, den regnes allikevel  å gå for minst 15.000. Det nevnes at drakten bærer små preg av slitasje og svettemerker, men hva gjør vel det når du slamdunker i hooden (yo!) med universets mest ikoniske sportsoutfit?

giphy5

Så hva venter du på????

«1.oktober, Daniel.«

Åja, sant det.

spaceee