Det skulle jo bare mangle, i likestillingens navn.

Mens actiongutta har fått boltre seg hemningsløst i to «Expendables»-filmer, er det foreløpig ingen filmer der kremen av actionheltinner får teame opp i kampen mot det onde.

Før nå, om Adi Shankar («The Grey») får det som han vil. Ifølge Variety har hans selskap 1984 Private Defense Contractors nemlig satt igang manusforfatter Dutch Southern til å skrive en kvinnelig versjon av nettopp «The Expendables», en film som skal fullfinansieres og produseres av Shankar selv.

Det har allerede vært mange actionfilmer med kvinnelige actionstjerner i 2012, blant annet «The Hunger Games», «Snow White and the Huntsman» og «Haywire». Men de er alle så unge?!

Vi vet ennå ikke hvilke damer Shankar ser for seg i en kvinnelig versjon av «Expendables», men om det hele skal leve opp til forbildet forventer vi at noen av gamlejentene rister løs og potensielt trener seg opp med noen pull-ups.

Selv om det ikke er et like rikt utvalg av actionglade damer fra 80- og 90-tallet som det er mannlige muskelbunter, er det jo noen vi selvsagt vil se en slik film: Linda Hamilton, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis, Lucy Lawless, Pam Grier, Carrie Anne Moss, Milla Jovovich … og Angelina Jolie?

Når vi tenker oss om, er det faktisk ganske mange å ta av. Hvem andre synes du burde være med i en kvinnelig «Expendables»?