I USA (og England) snakker de om «The Muppets»-filmen som om den var en suksess, noe filmen også fortjener. Her i Norge derimot, ble den ikke satt opp på kino engang – men forhåpentligvis vil den også gå bra når den slippes på dvd (samt selvfølgelig i videosjappa vår) i morgen.

Men takket være suksessen til «The Muppets» har Jim Henson Co. åpenbart fått blod på tann. Nylig ble det klart at Fraggle-filmen er i fullt driv, og i dag kom ytterligere to Henson-nyheter: Barne-tv-serien «Sesame Street» skal ifølge Hollywood Reporter få sin egen film ikke ulik «The Muppets», og i England skal BBC begynne å kjøre en helt ny tv-serie med Henson-dukker, kalt «No Strings Attached».

I en pressemelding skriver BBC at den nye serien vil bli bygget på samme lest som «Muppet Show», der vi vil bli kjent med en rekke nye dukker som jevnlig får besøk av (hovedsaklig britiske) kjendiser. Disse vil delta i sketsjer og forskjellige typer spill – det skal visst være en konkurransemessig twist på showet.

– Vi er svært fornøyde med og beæret over å kunne tilby både en arbeidsflate og en original ide til et så mektig utvalg av showbiz-talenter, i det som tegner til å bli de lengste rulletekstene i historien, sier kreativ sjef Derek McLean i BBC In-House Entertainment i pressemeldingen.