I dag har vi publisert en åpen betaversjon – en tidlig utgave – av Comoyo View, vår abonnementstjeneste for film og tv-serier.

Sjekk den gjerne ut, nye abonnenter får de første to månedene gratis.

Vi er veldig fornøyde med å endelig være ute, siden vi har jobbet hardt med tjenesten etter at vi bestemte oss for for å satse på en abonnementmodell.

Men nok om det, her er noen tørre fakta:

• I startfasen har vi et tusentall filmer og cirka 35 tv-serier, men dette vil utvides raskt utover sommeren. Vi har inngått endel avtaler på egen hånd, og distribuerer også innholdet til C More Film.

• Blant rosinene i C More Film-pølsa er en god del store studiofilmer, en omfangsrik katalog av indietitler, mye norsk og nordisk – og, ikke minst, HBO-serier 24 timer etter at de er vist i USA.

• Vi åpner opp på web og iPad først (iPad-appen er ute  i App Store nå), men mer er på vei. Blant annet jobber vi med Android, Windows 8, smart tv-er, Xbox 360 etc. Og «på vei», betyr at de ikke er så langt unna.

Screenshot fra Comoyo View på iPad.

• Som du kanskje vet har Comoyo en egen redaksjon. En av våre viktigste oppgaver blir å vise vei gjennom innholdsjungelen, uansett hva du er ute etter – enten det er bestselgere eller smalere saker.

• Ingen bindingstid eller oppsigelsestid.

• Åpen beta betyr at det er en god del innhold og funksjonalitet vi ikke har fått på plass ennå. Ja, vi jobber med å få inn mer info om skuespillere og regissører, et bedre søk etc. Når det er sagt er vi ganske trygge på det vi har fått til så langt.

• Vi har jobbet lenge med å bygge opp et helt eget teknisk rigg som skal sørge for en best mulig filmopplevelse. Men denne opplevelsen kan aldri bli komplett uten godt innhold – en av våre viktigste oppgaver framover vil derfor være å hente inn stort og smått fra alle verdenshjørner.

• Prisen blir 99 kroner i måneden.

Sånn, da var pitchen unnagjort. Har du brukt noen av de de gamle tjenestene våre, som filmleie eller Comoyo TV, kommer de til å bestå som før. Bloggen vår, Comoyo Filter, kommer heller ikke til å endres merkbart.

Vi håper du har lyst til å teste tjenesten, at du blir fornøyd, og at du kommer med gode innspill til eventuelle forbedringer. Bruk gjerne kommentarfeltet her.

Kjør film! De to første månedene er som nevnt gratis.