Tv-episodene hoper seg fort opp når … du vet, hverdagen. På kvelden klarer du kanskje endelig å smyge inn litt tid til å starte på siste sesong av «House of Cards» — bare for å våkne på sofaen midt på natta med sikkel nedover haka, et sted i episode fem, idet det smeller i ei dør.

Før du får summet deg får du kanskje med deg litt av hva du har gått glipp av, også, og spoiler hele greia.

Om tv-maratonene dine ødelegges av tunge øyelokk kan redningen din ha dukket opp.

Netflix har arrangert et 24-timers «hackathon», der deltagerne fikk slippe kreativiteten løs og komme med nye ideer til tjenesten. Et av resulatene er en teknologi for å sette Netflix på pause idet du sovner. Det skriver Time.

Det fungerer ved at du har på deg en Fitbit-enhet. Altså den duppeditten du kan bruke til å måle hvor langt du har gått, og hvor mye av den lunsjmuffinsen du egentlig brente bort ved å ta trappene tilbake til kontoret.

Hvor nøyaktig det er – om den for eksempel setter en film på pause om du sitter som fryst fast i stolen fordi det er spennende – sier de ikke særlig om. Netflix vil heller ikke love at dette er noe de kommer til å integrere i strømmetjenesten sin, selv om de selv stod bak den døgnlange idemyldringen.

En ganske annen – og mindre hyggelig – utvikling av selskapet er at de har signert en avtale med nettleverandøren Comcast. En trussel mot nettnøytraliteten? Jo, og så kan du få en betalingsløsning som … eh, bare lar seg bla i katalogen, uten å se filmene? Netflix har uansett mange baller i ilden, eller hvordan det uttrykket nå er igjen.