Desembers mest sexy video, eller det skumleste du kommer til å få se i dag?

Vel, vi antar at den vurderingen avhenger av ditt forhold til Benedict Cumberbatch. Og R. Kelly.

cumber3

Jimmy Kimmel hadde i hvert fall en god idé, da han fikk Cumberbatch til å lese høyt fra Kellys «Genius», den andre singelen fra plata «Black Panties» (som kommer i dag!).

Én av grunnene til at vi liker Cumberbatch så godt er nettopp at han stiller opp på denne typen ting – han gir ofte gode intervjuer, og er mer enn villig til å snakke om andre ting enn filmen eller serien han pusher akkurat nå.

Briten er for tiden opptatt med å promotere «Hobbiten: Smaugs ødemark», men i et intervju som ble gjort onsdag tok han seg for eksempel bryet med å kalle JJ. Abrams en «dickhead».

Årsaken var at Abrams tidligere har gått ut og beklaget (Abrams er fæl til å beklage) at han holdt identiteten til Cumberbatch’ karakter i «Star Trek Into Darkness» hemmelig før premieren.

Filmskaperen ønsket å bevare spenningen for kinopublikummet, men har innrømmet at hemmeligholdelsen ikke fungerte helt etter intensjonen.

Noe som fikk Cumberbatch til å si følgende (med et bredt smil, vel og merke) i et intervju med IGN:

What a dickhead. I mean, the amount of times we had to lie for him. The amount of secrets, the amount of times I had to not talk about it being my character. God damn him.

 

LES OGSÅ:

Bra jobba: «Sherlock» kommer kjapt på NRK likevel

Sherlock Series 3