En av de mer traumatiske filmopplevelsene mine som barn var å se «My Girl» på den lokale kinoen, en film hvor Macaulay Culkin (da kjent som «han kule fra «Home Alone»») og Anna Chlumsky (fordi jeg er konsekvent peker jeg hver gang jeg ser henne i «Veep» og roper «hun triste fra «My Girl»!») spiller… kjærester? Bestevenner?

Vet ikke helt. Jeg husker ærlig talt veldig lite av filmen, annet enn at jeg forventa noe «Home Alone»-aktig som jeg definitivt ikke fikk. Men, en ting jeg, og alle andre som ser filmen aldri vil glemme med mindre vi pådrar oss en alvorlig hodeskade eller demens-lignende sykdom, er scena med biene.

På internett, stedet hvor alt kan skje, melder Uproxx at noen nå har lagt den totalt urelaterte jingle-låta til Mentos-reklamen over filmens vondeste øyeblikk.

Tilsynelatende uten noen god grunn, men resultatet er for surrealistisk til å ikke deles.