Vi var ikke de eneste som postet bildet over her på Facebook i anledning halloween.

Også Aaron Paul, mest kjent som Jesse Pinkman i «Breaking Bad» falt for fristelsen til å dele de to småtrollene utkledd som Pinkman og Walter «Heisenberg» White (riktignok med photoshoppet skjegg og briller) på sin Instagram-konto.

Umiddelbart fikk bildet over 150 000 likes, samt en hel haug bejublende kommentarer.

Men ikke alle var like positive: Internettkommentariatet slo selvfølgelig også til med sine kritiske røster. Hva var dette for foreldre som kledde ut barna sine som kriminelle dopromantikere?

Og for en dame med fornavnet Meredith var sjokket definitivt det aller største: Det var nemlig hennes barn som nå var midtpunktet for all oppmerksomheten – mye av den negativ – som spredte seg som ild i tørt gress på nettet, samtidig som folk forsøkte å identifisere de to barna.

I frustrasjon over at hun ikke fikk mulighet til å forsvare seg mot all kritikken, henvendte Meredith seg til managementet til Aaron Paul med et ønske om at de negative kommentarene ble fjernet fra kommentarfeltet under bildet.

– Jeg er en hjemmeværende mor, og en stor kilde til glede for meg er å ta bilder av barna mine. Guttene mine har aldri vært utsatt for «Breaking Bad», forteller hun til Huffington Post.

Bildet ble til alt overmål tatt en god stund før halloween – på selve dagen forsikrer hun om at han ikke skal gå utkledd som en dopdealer, men som en sjiraff. Å kle barna opp som figurer fra «Breaking Bad» var bare en spøk initiert av hennes fascinasjon for tv-serien.

Det kunne vært enden på visa – en sørgelig påminnelse om hvor lite humor som sirkulerer i visse konservative kretser i USA.

Men en dag ringte brått telefonen til Meredith. I andre enden var Aaron Paul.

Han fortalte at han gjerne ville beklage for alt trøbbelet, og fortelle i egen person hvor mye han elsket bildet. Omtrent samtidig ble bildet fjernet fra hans Instagram-konto.

Til Huffington Post forteller Meredith at hun ikke vil slutte med å kle opp barna i morsomme kostymer (i fjor var det Will Ferrell-filmen «Elf» som var temaet) – men at hun for fremtiden skal være forsiktig med å bare dele bilder i sosiale medier med venner.

En annen som fikk tåle mye kritikk for å involvere sitt egen barn i voksenhumor, var i sin tid Adam McKay da han lagde denne sketsjen med datteren sin i samspill med Will Ferrell: