En HBO-serie om morderrobotcowboyer! Med Anthony Hopkins, Ed HarrisEvan Rachel Wood, Jeffrey Wright og Ingrid Bolsø Berdal! Skrevet av Jonathan Nolan!

Jepp, det er i ferd med å bli en realitet. Med mengden talentfulle folk som har vært med prosjektet og på innspillingen av pilotepisoden, skulle det vel fryktelig mye til om ikke HBO ga grønt lys for en hel sesong.

Og nå er det offisielt gitt, i form av en litt mystisk Vine-teaser fra HBOs konto:

Teaseren avslører ikke stort annet enn at den dukker opp i løpet av 2015 – skal vi tippe neste høst, kanskje (våren er jo opptatt med «Game of Thrones», mens «True Detective» er tippet å returnere til sommeren)?

«Westworld» er en remake av en kultfilm fra 1973, som var skrevet og regissert av «Jurrasic Park»-forfatter Michael Crichton.

Historien kretser rundt en fornøyelsespark med menneskelignende roboter, der robotene går amok etter en kortslutning i sentralen.

Ingrid Bolsø Berdal Berdal spiller Armistice – en brutal slåsskjempe som er like hard mot sine ofre som hun er lojal mot sine medsammensvorne. Anthony Hopkins skal spille det tekniske geniet Dr. Robert Ford

Ed Harris skal spille The Man in Black, beskrevet som «ren ondskap konsentrert inn i én mann».

J.J. Abrams («Lost», kommende «Star Wars») er produsent, sammen med veteranene Jerry Weintraub og Bryan Burk.