Med tanke på hvordan jeg responderte på MILF-festen «Å leve, det er å elske» (1995) som 14-åring (med EKSTREM flauhet), spørs det om tenåringsutgaven av meg i det hele tatt ville overlevd «Two Mothers».

To kvinner «i sin beste alder»! Som ligger med hverandres sønner!

Herrejemini.

Nå er den første traileren fra «Two Mothers» klar (se den i videovinduet øverst), og filmen ser i grunnen temmelig ubehagelig ut også for en mann som nå er i en alder der MILFer ikke lenger er noen uoppnåelig drøm.

Når det er sagt er det på papiret integritetstunge folk både foran og bak kamera her. Filmen er basert på en novelle av nobelprisvinner Doris Lessing, mens Oscar-nominerte Naomi Watts og «House of Cards»-aktuelle Robin Wright spiller de elskovssyke mødrene.

Sønnene spilles av de australske (såklart) skuespillerne Xavier Samuel og James Frenchville (sistnevnte gjorde veldig inntrykk i «Animal Kingdom»).

MEN: Forhindrer de tunge navnene filmen fra å være en ordentlig kalkun?

Det virker ikke sånn. Anmeldelsene fra Sundance (der den hadde premiere) var til dels ordentlig fiendtlige, noe som egentlig bare pirrer interessen ytterligere.

Se for eksempel dette sitatet fra The Hollywood Reporter:

The film sticks to the surfaces, like a tonally unsure comedy of manners right up to the climactic exposure. That makes these characters not much more than irresponsible narcissists living in self-satisfied isolation (…) Basically, this is tasteful MILF porn.

Bonus (rappet fra Slashfilm):