Husker du «Arme Riddere»? Den svarte komedien som var basert på et originalmanus av Jo Nesbø og handlet om en kriminell kameratgjeng som vant i Lotto på en spleisekupong.

Den hadde blant andre Henrik Mestad, Kyrre Hellum og Mads Ousdal i sentrale roller, kom på kino i 2011, ble sett av ganske mange og vakte en viss oppsikt utenlands selv om den ble nektet terningkast i VG fordi 22. juli hadde skjedd.

En amerikansk remake har vært under utvikling et par år, og hvem har ikke takket ja til hovedroller enn Mila Kunis og Bryan Cranston?

Ifølge Deadline skal Jennifer Garner skal være en mulig, tredje høyprofilert skuespiller til filmen, som baserer seg på et manus av han som skrev «Godzilla» og «The Expandables» og regisseres av han som lagde, æh, den siste versjonen av «Annie».

Tidligere har det vært rapportert at regien var tiltenkt Patty Jenkins, som imponerte en hel filmverden med debuten «Monster» i 2003 (du vet, den filmen der Charlize Theron ikke er pen), men hun er åpenbart ute av bildet – sikkert fordi hun er opptatt med selveste «Wonder Woman».

Castingnyheten må jo uansett være artig for originalfilmens regissør Magnus Martens, som siden har slått seg opp som regissør av hardkokte tv-serier i USA og blant annet har laget en episode av den kommende Marvel-serien «Luke Cage» for Netflix.

Cranston begynner å få en ganske imponerende karrierebane etter innsatsen som kreftsyk methkokk i en av de mest bejublede dramaseriene de siste ti-femten åra. «Trumbo» var en av av fjorårets høydepunkter, og nylig ble det bekreftet at 60-åringen skal spille i en remake av den franske feelgood-bomba «De urørlige» (2011).

Mila Kunis er jo heller ingen hvilkensomhelst, og ifølge Deadline gjør «den fotogene casten» og «den kommersielle fortellingen» prosjektet til en het potet på salgsmarkedet i Cannes om dagen. Remaken får selvfølgelig tittelen «Jackpot».