Michael J. Fox er såklart en amerikansk (eller egentlig kanadisk) nasjonalskatt, hvis karriere dessverre ble forkortet da det ble klart at han hadde Parkinsons sykdom. Fox opplevde en viss suksess i komiserien «Spin City» da det ble kjent at han hadde sykdommen, som gjorde at han trakk seg tilbake fra rampelyset for å bruke mer tid på familien.

Men lysten til å jobbe har nok aldri forsvunnet. Han har for eksempel dukket opp i flere episoder av «The Good Wife», og i fjor gjorde han en minneverdig gjesterolle i «Curb Your Enthusiasm»:

Derfor en himla god nyhet til alle som har hatt lyst til å se mer av Fox på skjermen: Vulture rapporterer nå at de store tv-kanalene ligger i budkrig om en ny serie med «Back to the Future»-stjernen i hovedrollen. Og enda mer gledelig – det er svært flinke folk med på laget, blant annet regissør Will Gluck (som tidligere har laget den noe undervurderte ungdomsfilmen «Easy-A») og «Arrested Development»-manusforfatter Sam Leybourne.

Det er ikke klart nøyaktig hva serien skal handle om, men ifølge Vulture er den definitivt inspirert av Fox’ virkelige liv.

Sjansene for å få se serien er stor, da Vulture mener å vite at én kanal til og mer har tilbudt å kjøpe serien uten at de trenger å produsere noen pilotepisode først (noe som er sjeldent i amerikansk sammenheng).

Æsj, vi tar et klipp til. Michael J. Fucked-up!