Han overlevde kreften, Michael Douglas, og er nå ivrig etter å vende tilbake til filmen.

Ifølge Hollywood Reporter får han gjøre nettopp det når han nå har fått hovedrollen i «Last Vegas», som handler om en aldrende skjørtejeger som ønsker å vende det gamle livet ryggen når han forelsker seg i en dame halvparten så gammel som han.

Virker som en rolle som skulle falle ganske naturlig for Douglas (69), som i virkeligheten er godt gift med Catherine Zeta-Jones (44).

Douglas var egentlig aktuell for rollen allerede for tre år siden, men alt falt i fisk da han i 2010 ble diagnostisert med kreft i halsen.

Men nå er altså prosjektet oppe og står igjen. I filmen, som er skrevet av Dan Fogelman («Cars», «Crazy, Stupid, Love») og regisseres av Jon Turteltaub («Kalde rumper», «National Treasure»), blir vi med en kvartett med pensjonerte festgutter som reiser til Las Vegas for å drikke ut Douglas’ rollefigur. Høres ut som en velkjent katalysator for fylleangst, det.

Douglas har ifølge The Hartford Courant nylig fortalt at han skulle spille mot både Dustin Hoffman og Christopher Walken i filmen, men ifølge Hollywood Reporters kilder er dette usikkert på grunn av skuespillernes andre forpliktelser på samme tid som anslått innspillingsstart til høsten.