Nylig kunne vi med en liten klype skeptisisme melde at boksefilmen «Raging Bull 2» er under utvikling.

Jepp, en oppfølger til den legendariske svart-hvite Martin Scorsese-boksefilmen fra 1980 med Robert DeNiro i hovedrollen. Uten at noen av disse nå er involverte.

Nå viser det seg at det ikke bare er surmulere på internett som klør seg i hodet over filmnyheten – det gjør også filmstudioet MGM, som sto bak den originale «Raging Bull».

Nå vil de ifølge Deadline ha seg frabedt at noen andre lager en oppfølger, spesielt ettersom de visstnok i originalkontrakten med bokseren Jake LaMotta (som filmene er basert på) hadde sikret seg førsteretten til eventuelle oppfølgere.

Skaperne av «Raging Bull 2» har basert filmen på LaMottas selvbiografi fra 1986, i motsetning til 1970-biografien som origninalfilmen baserte seg på. Oppfølgeren er ment å ta for seg årene før og etter hendelsene i «Raging Bull», og har folk som Tom Sizemore, Natasha Henstridge, Penelope Ann Miller og Joe Mantegna – samt William Forsythe i rollen som en aldrende LaMotta.

MGM ønsker ifølge Deadline en hel masse penger for tort og svie, nok til at ingen andre frekkaser prøver seg på noe lignende i framtida.