Er du blant dem som rett og slett ikke kan få nok av Peter Dinklage?

Still deg i kø.

kan det imidlertid bli mer Dinklage på den lille skjermen. Ifølge Empire Magazine er nemlig skuespilleren tilknyttet en science fiction-pilot som for øyeblikket skrives for HBO.

Den potensielle serien heter «The Beasts of Valhalla» og er basert på en bokserie av George C. Chesbro om Dr. Robert «Mongo The Magnificant» Frederickson.

tyrion

Dinklage skal ha vært tilknyttet jobben helt siden  gjennombruddsrollen i «The Station Agent» i 2003, men prosjektet ble aldri noe av den gangen.

Bøkene følger Frederickson, tidligere sirkusartist, nå kriminologiprofessor på New York University og privatdetektiv på kveldstid, som roter seg bort i okkulte saker i New York-undergrunnen. Prosjektet framstår som en noir-aktig fantasyserie, og låter egentlig veldig spennende.

Serien skrives av Justin Monjo, best kjent som en av skribentene på kult-serien «Farscape», en serie som også ryktes å få en filmoppfølger.

Monjo beskriver «The Beasts of Valhalla» som en jordnær science fiction-serie, og håpet er å få den på skjermen i 2016.

Dinklage er altså ønsket som hovedrolleinnehaveren i serien, men om det passer med hans tidsskjema er en helt annen sak.

Han har jo tross alt en liten serie kalt «Game of Thrones» å konsentrere seg om.