22. juni er datoen du for lengst har markert i kalenderen – da er «True Detective» tilbake på HBO Nordic og C More Series.

Nå har HBO sluppet en ny trailer, med et par replikker denne gangen. Replikkene framstår vel nærmest som slagord for sesongen – vi regner ikke med/håper ikke at absolutt all dialog består av setninger som «sometimes your worst self is your best self» eller «we get the world we deserve».

Uansett har serieskaper Nic Pizzolatto vært ute de siste dagene og lovet en krimserie som består av et litt mer jordnært plott i denne runden – i hvert fall uten de drøyeste litterære og okkulte referansene vi fant i første sesong.

Justin Lin («The Fast and the Furious») har regi på de to første episodene, der Rachel McAdams, Colin Farrell og Taylor Kitsch spiller politifolk ved ulike steder i California.

Colin Farrell – som spiller Ray Velcoro – ser ganske sliten og tvilsom ut på de fleste bilder, og det ligger vel i kortene at han kanskje er litt småkorrupt.

Vince Vaughn omtaltes som en karrierekriminell – han er med andre ord en gangster – som står i fare for å miste alt. Derfor samarbeider han muligens med denne trioen av politifolk når en bisarr drapssak rulles opp.

22. juni, altså.