Hvordan riste av seg skuffelsen over sesong to av «True Detective»? Vel, andre runde av «Fargo» er i hvert fall tilbake i oktober. Med helt nye folk, en ny historie – og en helt vilt mengde topp skuespillere.

Nå er den første ordentlige traileren ute, til din fornøyelse:

Historien tar oss denne gangen tilbake til 1979, og byene Sioux Falls, South Dakota og Luverne, Minnesota.

Vi får møte Lou Solverson (Patrick Wilson), faren til Molly og spilt av Keith Carradine i første sesong. Han er nylig tilbake etter å ha tjenestegjort i Vietnam, og snubler over en sak som både involverer en lokal bande og et større mafiasyndikat.

Til å hjelpe ham med saken har han svigerfaren Hank Larsson (spilt av hedersmannen Ted Danson), og i løpet av etterforskningen kommer de over en rekke snåle karakterer – blant andre advokaten Karl Weathers (Nick Offerman).

Jesse Plemons og Kirsten Dunst dukker også opp, det samme gjør Emmy-grossister som Jean Smart og Brad Garrett. Og bare som en mintsjokolade til slutt, får vi også se Bruce Campbell – visstnok i rollen som Ronald Reagan (!).

Hvordan sesong to henger sammen med den første?

Vel, vi har allerede nevnt at vi får se hvordan Lou Solverson var som politimann, før han ble verdens snilleste kafévert. Trolig refererte Lou også til enkelte av hendelsene i sesong to, under samtalen med Lorne Malvo:

Keith Carradine som Lou Solverson i «Fargo».

Serieskaper Noah Hawley har tidligere uttalt at den første sesongen var inspirert av Coen-brødrenesw «Fargo»«No Country Old Men» og «A Serious Man», og at andre sesong vil hente mer fra «Fargo»«Miller’s Crossing» og «The Man Who Wasn’t There».

– Serien handler om det beste av Amerika mot det verste av Amerika, har Hawley forklart.

 Fargo vises først hos HBO Nordic.