Gleder du deg til premieren på «Star Wars: The Force Awakens» eller?

giphy (2)
«Jaaaaaaaaa!»

Nå er altså 16. desember og den norske premieren mindre enn to måneder unna – hele to dager før USA! Vi i redaksjonen har allerede satt av nok credits til billetten og kjenner det bruser godt i våre midi-chlorians mens vi venter spent på J.J Abrams – skal vi ”etterlengtede” – oppfølger.

For å holde på oppmerksomheten vår frem til da, har Disney vært flinke til å pøse ut relevante plakater og små teasere, bare sånn at vi for all del ikke skal glemme å se «Star Wars: The Force Awakens» når den endelig kommer på kino.

Hva kommer på kino?

I går kveld kunne man f.eks for første gang se den offisielle plakaten til filmen. Den ser sånn her ut:

force-awakens-poster-new-article
Åja «Star Wars: The Force Awakens» kommer snart på kino!

Om ikke annet gir den oss i hvert fall et lite inntrykk av hvilke karakterer det skal fokuserer på i denne episoden. Vi legger f.eks merke til at Prinsesse Leia (Carrie Fisher) for første gang er med i promoteringen, men lurer samtidig på hvor selveste Luke Skywalker (Mark Hammill) har blitt av? Og kan vi forresten ane konstruksjonen av enda én Death Star oppe i høyre hjørnet der? Hmm?

Skjermbilde 2015-10-19 kl. 13.25.18
HMMMMM??????

En fin plakat, for all del, men hvor blir det av den offisielle traileren da? Jo det har seg sånn at den skal vises for første gang under en amerikansk fotballpause i kveld, sånn at vi i deilige Europa først får sett den i natt/morgen tidlig. Vi skal selvfølgelig gi den til deg da, men kan i mellomtiden tease deg med noen små teasere til selve traileren. Ikke en teaser-trailer altså, men teasere til traileren.

 

Enjoy!
Enjoy!