Max Landis er sønn av John Landis, mannen som på 80-tallet regisserte filmer som «Deltagjengen» og «Blues Brothers». I disse dager er Max selv en fremadstormende manusforfatter, som blant annet har «Chronicle» og den kommende Frankenstein-filmen med Daniel «Harry Potter» Radcliffe» i hovedrollen på samvittigheten.

Nylig gikk ryktebørsen varm etter at det ble sagt at den yngre Landis skulle ta over manusjobben på 80-tallsmerkenavnet «Ghostbusters», og gjøre den sagnomsuste 3-eren som har blitt forsøkt lagd i snart 20 år – uten hell.

Max Landis. (Foto: Faksimile frå Landis på Youtube)
Max Landis. (Foto: Landis’ Youtube-kanal)

Ivan Reitman – regissøren av den første filmen – gikk nemlig ut tidligere i år og sa at filmen kommer til å bli laget, og Sony planlegger innspilling i 2016. Men rapportene om hvem og hva har latt vente på seg.

«22 Jump Street»-regissørene Chris Miller og Phil Lord har takket nei, og «Zombieland»-skaper Ruben Fleischer er ryktet til å ta styringen.

Max Landis gikk derfor ut på sin ganske underholdende Twitter-profil og avkreftet ryktene om at han var involvert på noen som helst måte, men i samme slengen tok han en såkalt «O.J. Simpson» – og presenterte hvordan han ville ha gjort det, om han hadde fått jobben.

Herr Landis, scenen er din:

Når Max Landis ikke er opptatt med å skrive lange tirader på Twitter, lager han gjerne ting som dette:

Med eller uten Landis – «Ghostbusters 3» har nok uansett større problemer enn manus, ettersom en av filmens hovedrolleinnehavere – Harold Ramis – er død, og en annen – Bill Murray – gjentatte ganger har uttrykt skepsis til prosjektet.

Men kanskje Landis er inne på noe? Hva tror du – kunne dette ha blitt en kul «Ghostbusters»-film?