Ben Affleck og Matt Damon skal produsere filmatiseringen av DC Comics-tegneserien «Sleeper» for Warner, melder The Hollywood Reporter.

Det låter som et veldig kult prosjekt på alle måter, særlig siden Warner Bros. har hyret inn «The Shield»-skaper Shawn Ryan og David Wiener («The Killing») for å skrive manus.

«Sleeper» forteller historien om Holden Carver, en fyr som plutselig blir immun for smertefølelse etter å ha vært i kontakt med en utenomjordisk gjenstand.

Dette gjør ham svært nyttig som spion, og straks blir han hyret inn som undercoveragent for å avsløre et forbrytersyndikat.

Men ting blir komplisert når spionsjefen hans blir skutt og ender i koma (noe som gjør at ingen egentlig kjenner Carvers identitet), og han forelsker seg i en kvinne kalt Miss Misery.

Sleeper_Vol_2_6_

Så langt, så vel – likevel er det antatt at det kan ta lang stund før denne filmen ser dagens lys.

Warner har nemlig sittet på rettighetene til tegneserien i flere år allerede, og tidligere har Sam Raimi vært tilknyttet som regissør mens Tom Cruise var ment å spille hovedrollen.

Disse planene døde imidlertid hen, og selv om det er lovende at Damon og Affleck når vekker liv i prosjektet er det ikke til å komme bort ifra at disse guttas kalendere ser forferdelig fulle ut de neste par årene, med Batman og alt.

I går kom det forresten også potensielt gode nyheter om en kommende «Sandman»-film, idet Joseph Gordon-Levitt sies å være aktuell for en hovedrolle.

LES MER:

Dansk regissør filmatiserer den populære DC Comics-tegneserien «Fables»

fables