«Agents of S.H.I.E.L.D.» har premiere om en snau uke, og nå har ryktene begynt å gå om neste tv-satsing fra tegneserie/actionfilm/muligens-også-tv-giganten Marvel.

Deadline skriver i dag at kortfilmen «Agent Carter» (en del av ekstramaterialet på den relativt nylig utgitte blu-ray-utgaven av «Iron Man 3») kanskje skal utvikles til en tv-serie.

Nevnte «Agents of S.H.I.E.L.D.» startet som kjent også i det korte formatet på «The Avengers»-dvd-en, før Marvel og tv-selskapet ABC utviklet konseptet videre til en tv-serie.

De av dere som så «Captain America: The First Avenger» husker kanskje Peggy Carter som kapteinens kjæreste. På slutten strander Marvel-helt numero uno i isen etter en spektakulær seier over Red Skull, og kortfilmen følger Carters (spilt av Hayley Atwell) karriere som hemmelig agent i tida etter superheltnedfrysningen.

Om, når, hvordan og med hvem er fortsatt ukjent, men hvis «Agents of SHIELD» holder hva den lover, så tåler i hvert fall vi i Filter en tv-serie til fra Stan Lees univers. Gjerne med Hayley Atwell i hovedrollen for den saks skyld.