Marvel-universet spiser seg stadig lengre inn i filmuniverset, og etterhvert som vi har brukt opp alle de største superheltene i «The Avengers» og de merkeligste i «Guardians of the Galaxy», er det også på tide å ta av de aller minste.

Bokstavlig talt. For når «Ant-Man» skal opp på kino i 2015, kan vi ganske sikkert forvente en visuelt oppgradert visjon av livet blant småkrypene siden «Kjære, jeg krympet barna»-dagene.

At «Ant-Man»-regissøren er Edgar Wright, som tidligere har gitt oss «Shaun of the Dead» og senest «The World’s End», gjør ikke forventningene mindre.

Og når Variety nå kan melde at Marvels ønskeliste består av Joseph Gordon-Levitt og Paul Rudd (samt kanskje ytterligere en skuespiller), gnir vi oss bare ytterligere i hendene.

Gordon-Levitt, som spilte politimannen John Blake i «The Dark Knight Rises», ble jo lenge ryktet til å være den neste Batman (eller kanskje Robin, som fødenavnet hans antyder) etter slutten i den siste Batman-filmen. Men så kom altså Ben Affleck og knuste det ryktet (men fortsatt er åpningen for en Robin der, altså).

Paul Rudd, derimot, er en helt nydelig fyr kjent fra komedier som «Knocked Up» og «Anchorman». At han står på ønskelista til Marvel viser helt tydelig at tegneseriehuset og regissør Wright legger seg på en munter tone i «Ant-Man», noe vi tror kler filmen ganske godt.

Å sette opp en tradisjonell machohunk i rollen som vitenskapsmannen Henry Pym ville kanskje bare vært feil.

Ifølge Variety gjenstår bare et siste møte med Wright og Marvel før avgjørelsen faller.

I sommer kunne Wright, som har skrevet manuset sammen med «Attack the Block»-regissør Joe Cornish, vise fram noen test-scener fra «Ant-Man» på Comic-Con: