Netflix lanserer i dag de første bildene fra sin kommende originalserie «Marvel’s Jessica Jones». Serien vil være den andre i rekken av de fem planlagte som skal baseres på medlemmer fra Marvels superheltgjeng The Defenders. Serien har premiere på Netflix 20.november – og som vanlig vil de legge ut alle episodene i en fin samla bulk.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 16.50.36
Ferskt bilde fra serien «Marvel’s Jessica Jones».

«Daredevil» var den første defenderen ute med sin egen Netflix-serie tidligere i år, og nå står altså «Marvels’s Jessica Jones» for tur. Senere har vi blitt lovet serier med de kjente karakterene Iron Fist og Luke Cage, før det hele avsluttes med en The Defenders-miniserie, som mest sannsynlig skal samle sammen alle de nevnte karakterene – pluss en hel del andre fra samme univers.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 16.50.49
Enda et nytt bilde fra den kommende serien «Marvel’s Jessica Jones»

Marvel har som kjent gjort dette med delte filmatiske-univers tidligere – hvor de med stor suksess har veva sammen karakterer fra superheltfilmer inn i et deilig intrikat Marvel-spindelvev. Det hele startet med filmen «Iron Man» i 2008 og kulminerte med «The Avengers» i 2012, da karakterer fra flere Marvel-filmer flekset musklene sine sammen i en episk showdown. Nå håper de altså å gjenskape den samme magien på seriefronten.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 16.51.32
Carrie-Anne Moss og Krysten Ritter spiller begge i den nye Netflix-serien «Marvel’s Jessica Jones»

Kristin Ritter, kjent fra «Breaking Bad», spiller hovedrollen i den 13-episoder lange serien som karakteren Jessica Jones. Hun sliter med en posttraumatisk-stresslidelse etter å ha lagt fra seg superheltdrakten sin, og har nå startet sitt eget detektivbyrå, hvor hun skal hjelpe både superhelter og vanlige mennesker. Krysten Ritter (Jessica Jones) har i serien selskap av fantastiske skuespillere som David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor (Trish Walker) og Carrie-Anne Moss.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 16.51.43
Før spilte han i «Dr Who», men nå spiller han altså i den nye serien «Marvel’s Jessica Jones».
Luke Cage i «Marvel's Jessica Jones»
Mike Colter som Luke Cage i «Marvel’s Jessica Jones»

«Marvel’s Jessica Jones» er altså ute 20.november, men i mellomtiden kan du jo f.eks sjekke ut sesong 1 av «Darvedevil»Netflix allerede nå!