Det kan bli en stund til neste sesong av «Sherlock». Serien har noen av film- og tv-industriens travleste folk på begge sider av kamera, så det går fort et par år mellom hvert gjensyn.

Men Martin Freeman har tent et aldri så lite håp.

I et intervju på britisk tv glapp han denne (via CultBox):

Mark Gatiss kommer kanskje til å jule meg opp nå – kan du se for deg det? – men det finnes en idé om en enkeltstående spesial, en skikkelig god idé.

Gatiss er ikke bare skuespilleren som gjør en finfin jobb i skoa til Mycroft Holmes, men er forfatter og medskaper av serien sammen med Steven Moffat.

– Når jeg hørte ideen så tenkte jeg at «dette må vi bare gjøre». Men jeg vet ikke når vi kan få det til, dessverre, fortsetter Freeman.

Ifølge Freeman har ikke Gatiss og Moffat ført sesong fire i pennen ennå, og han insisterer på at han ikke aner når den settes i produksjon. Likevel må han si det enda en gang at han får vann i munnen av å se for seg denne spesialen.

Kanskje vi kan tørre å håpe at glippen er planlagt? De er jo aldri så slu, disse markedsføringsstrategene.

Freeman er for øvrig aktuell med tv-versjonen av «Fargo», som har fått en knallgod mottagelse.

Og så skal han selvsagt vifte med dolken igjen i vinter (om det er lov å si), i «The Hobbit: The Battle of the Five Armies» (ja, den tittelen er helt fersk!).

Apropos tv-intervjuer og «Hobbiten», må vi minne om hva for en legendarisk kis han er: