Jepp, det er den tiden av uka igjen: Her kommer noen nye «Star Wars»-rykter.

Denne gangen er det imidlertid ikke rykter som er snappet ut av løse lufta, snarere noen kryptiske uttalelser som kan vris og vendes på alle tenkelige måter.

Selveste Luke Skywalker (eller kanskje vi bør kalle ham ved hans ordentlige navn, Mark Hamill?) har nemlig tatt bladet fra munnen og kommentert litt rundt den uendelige diskusjonen om de kommende «Star Wars»-filmene, nærmere bestemt «Star Wars: Episode VII».

Overfor Entertainment Tonight avslørte Hamill at flere av skuespillerne fra de opprinnelige filmene er i kontakt med Disney og Lucasfilm, men lite konkret har materalisert seg som følge av dette.

George [Lucas] ville vite om vi var interesserte i det. Han sa at dersom vi ikke ville medvirke, ville han ikke finne andre skuespillere til rollene våre – de ville i stedet skrive oss ut … Jeg kan med en gang si at vi ikke har skrevet under på noen kontrakter.

I stedet forklarte Hamill at både han og andre skuespillere nå er i kontakt med manusforfatter Michael Arndt og Kathleen Kennedy, som står i spissen for Lucasfilm etter at George Lucas solgte firmaet.

Om Hamill skulle vise seg å ikke ville spille i filmen, kan han jo alltids kaste seg ut i en dødelig kamp mot Harry Potter:

Eller han kan bare fortsette sin karriere med å levere stemmer til dataspill. Hittil har han gjort det veldig godt som Jokeren i «Batman: Arkham Asylum» og «Batman: Arkham City».

Om han skulle ende opp med et comeback som Luke Skywalker, har han forhåpentligvis fått finpusset litt på speideregenskapene sine.