Selvfølgelig er en ny «Mannen med den nakne pistol» under planlegging, og nær sagt selvfølgelig kommer den til å bli helt forjævlig (i hvert fall sammenliknet med den første fra 1988, en klassiker i sin sjanger).

Men det er noen viktige forbehold her.

For det første skal Ed Helms spille hovedrollen som Frank Drebin, en rolle Leslie Nielsen (RIP) for alltid kommer til å bli husket for.

Helms – kjent fra «Hangover»-filmene, «The Office» og «Cedar Rapids» – slår oss som en ganske fornuftig fyr som evner å skille skitt fra kanel, og vi krysser fingrene for at han ikke er med på dette hvis ikke intensjonen i det minste er å stø litt kanel over skiten.

For det andre er manusforfatterne Thomas Lennon og R. Ben Garant, to andre smarte folk. Altså, de har skrevet en god del drit, for eksempel «Herbie – full tank», men har også vært involvert i bra ting. For eksempel årets småartige «Hell Baby», «Night at the Museum» osv.

Manusduoen ga for øvrig ut en bok for et par år siden – kalt «Writing movies for fun and profit» – som anbefales varmt. Den kan du lese mer om her.

Som nevnt er det en reboot vi snakker om her, og ikke en spinoff, og studioet bak denne lyse ideen er Paramount.

Variety nevner ikke når de tenker å ha filmen ut, men vi håper de i det minste bruker litt tid på manus.

Det tar jo tid å tenke fram scener som denne: