Da er det offisielt. Chris Rock (50) er valgt ut av akademiet til å lede den 88.utgaven av deres ærverdige Oscar-utdeling i februar neste år. Om den 5. beste standupkomikeren i verden noen gang drømte om å lede seremonien to ganger, går drømmen hans nå i oppfyllelse, ettersom han også ledet showet tilbake i 2005.

Den gang var både kritikerne og publikum fornøyd med programlederen. Etter flere begredelige forsøk de siste årene, håper nå akademiet at Chris Rock kan bringe tilbake de gode vibbene fra det året Tom Cruise hoppet så fint i Oprahs gule sofa.

giphy (4)
Fattigmanns Tom Cruise” var faktisk punchlinen i en av Chris Rocks beste vitser fra seremonien den gangen – da moromannen sto på scenen og skulle introdusere den britiske sjarmøren, Jude Law. Medskuespiller og kompisen, Sean Penn, klarte allikevel ikke å se humoren i dette og følte han måtte stille opp og verne om sin gode kamerat. Han skulle kanskje latt være?

Vi i redaksjonen gleder oss uansett til å se Chris Rock underholde nok en gang når showet med gullmennene går av stabelen 28. februar neste år.