Louis CK har opplevd sin dose kritiker- og publikumshyllest de siste årene, men det har naturligvis ikke alltid vært slik.

Tvert imot hadde han vel varierende hell med det meste han foretok seg før tv-serien «Louie», med kansellerte serier og kritikerslaktede filmer som hovedregel.

I 2001 dro han til filmfestivalen Sundance med sin regidebut, den merkverdige lavbudsjettskomedien «Tomorrow Night», og den ble også en skuffelse for vår mann. Den fikk ingen distribusjon, og ble rett og slett lagt i skuffen.

Nå slippes den imidlertid endelig (?) for salg via Louis CKs hjemmeside (kan lastes ned for fem dollar), til glede for den mest hardcore av fanskaren.

Her er en trailer:

Som du ser av traileren er det kanskje ikke så rart at ingen så det kommersielle potensialet i «Tomorrow Night». Til tross for at mange bra folk dukker opp (blant dem «Curb Your Enthusiasm»-gjengangerne J.B. Smoove og Wanda Sykes, Steve Carell og Conan O’Brien) er plottet noe obskurt.

Vi følger en svært ensom fotobutikkeier med hang til å onanere sittende på iskrem (et par gjentakende Louis CK-temaer der), og en fryktelig ensom kvinne hvis eneste venn er en transperson.

Apropos gamle damer:

Hvis noen laster ned og ser filmen blir vi såklart fryktelig glade om dere legger igjen noen ord i kommentarfeltet.

Til tross for at vi elsker Louis CK like mye som våre egne mødre (nesten), er vi nemlig litt i tvil om vi skal bruke tid på dette.