Lisa Kudrows «The Comeback»fra 2005 er en av disse seriene som til stadighet har gitt meg dårlig samvittighet, der den ligger altfor ubrukt i dvd-hylla hjemme.

Komiserien, som var relativt tidlig ute med både pinlighetshumor og mockumentary, fikk stort sett gode kritikker (og har et knippe skikkelig entusiastiske fans), men ble lagt ned etter en enkelt sesong. Jeg husker at jeg var litt lei av både hovedkarakterer uten selvinnsikt og mockumentary etter «The Office» og alle de liknende seriene som fulgte i kjølvannet, men vet at «The Comeback» har masse å by på om man gir den en ordentlig sjanse.

Nå får vi alle muligheten til å gi den en ny sjanse: HBO har nemlig bestemt seg for å hente serien opp fra skuffen igjen, melder E! Online. HBO har ennå ikke bekreftet comebacket ennå, men nettstedets kilder er visstnok tett på produksjonen.

Første sesong handlet om den avdankede sitcom-skuespilleren Valerie Cherish (Lisa Kudrow), som ønsker å presentere én virkelighet av sin liksomglamorøse tilværelse til kameraet, mens det samtidig blir fryktelig åpenbart for alle oss andre at virkeligheten er mye mørkere og tristere.

Andre skuespillere, som Malin Ackerman og Kellan Lutz, har også tegnet seg opp for en ny sesong, som vil følge Cherish ni år etter handlingen i førstesesongen.

Hele første sesong ligger (enn så lenge) ute på Youtube, men av en eller annen grunn ikke på HBO Nordic. Sjekk det ut: