Vi bruker mye tid foran skjermer, og mye av den tiden går med til å konsumere tv-serier, filmer, dokumentarer og alt mulig annet rart flinke (og ikke like flinke) folk velger å feste til film.

I den siste tiden har vi imidlertid ikke vært like flinke til å fortelle dere om de beste funnene. Nå som vi er helt frittstående fra Comoyo (vi bytter domene til filtermagasin.no når som helst nå – du kan like godt bokmerke det med en gang!), er det også naturlig å trappe opp tipsingen om godt innhold på absolutt alle film- og tv-tjenester der ute.

Inntil vi finner en god form og rutine for tipsingen vår, vil vi like godt slenge ut tips om små og store ting når vi føler for det. Som her:

I anledning at Martin Starr («Freaks and Geeks», «Knocked Up») nettopp er ferdig med sin innsats under innspillingen av «Død Snø 2», er det naturlig å trekke fram komiserien «Party Down» – som er tilgjengelig på norske Netflix (oppdatering: Og HBO Nordic, faktisk).

I serien, som kommer fra folka bak «Veronica Mars» og godgutt Paul Rudd, spiller Starr en rimelig umotivert ansatt i et cateringselskap, i mer eller mindre godt lag med bra folk som Adam Scott, Ken Marino og Lizzy Caplan – samt en rimelig beinhard Kristen Bell.

Dessverre varte serien i bare to sesonger, til tross for at den definitvt fortjente et lengre løp. Om du er av typen som setter pris på serier som «Parks and Recreation», kan du trygt gi «Party Down» en sjanse. Se bare her: