Sist vi snakket om Harald Zwarts kommende film her på siden, var det «The Borgias»-skuespiller Jemima West som ble bekreftet til «The Mortal Instruments: City Of Bones», en filmatisering av første bok i den populære ungdomsbokserien med samme navn. 15. august går Zwart i gang i Toronto, og nå har flere navn kommet til, melder Variety.

Dette blir ganske …TV-stjernetungt, kan man vel si. Lena Headey («Game Of Thrones») og Jared Harris («Mad Men») har nemlig også kjøpt flybilletter til Canada (forhåpentligvis). I likhet med … den taiwanske supermodellen Godfrey Gao. Nei, jeg har aldri hørt om ham heller. Men det er sikkert et sjakktrekk i forhold til det asiatiske publikummet.

Dette er forøvrig ikke første gang Headey jobber med en norsk regissør. Tilbake i 2000 spilte hun mot Stellan Skarsgård i Hans Petter Molands flotte «Aberdeen». Minst like kickass der som i «Game Of Thrones», døm selv:

(1:20 for det som muligens er den beste replikken i en norsk film noensinne, og definitivt mest overbevisende bruk av bannskap i en norsk film noensinne)