Larry David er helt sikkert egentlig en grei og omgjengelig fyr. Men slik vi er blitt kjent med hans alter ego i «Curb Your Enthusiasm» (eller Woody Allen-filmen «Whatever Works», for den saks skyld), er det tidvis vanskelig å tro.

Lettere blir det neppe etter å ha sett den kommende HBO-filmen «Clear History», som kommer på Comoyo View allerede den 11. august.

Som vi tidligere har skrevet om, er det vanskelig å kjenne igjen David i filmen – men det gjelder bare utseendet hans. Når det kommer til oppførsel er han nemlig seg selv lik. Se bare på disse tre nye klippene fra filmen:

Unnskyldninger er noe David tidligere også har hatt problemer med:

Hele greia i «Clear History» er at David spiller et markedsføringsgeni som ikke helt har trua på en elektrisk bil som sjefen – spilt av Jon Hamm – har døpt «Howard». David slutter i protest, rett før bilen blir en kjempesuksess og selskapets aksjekurs stiger inn i stjernehimmelen.

Dermed kan Davids rollefigur se langt etter milliardformuen han hadde innehatt om han hadde hatt blitt. Bitter? Neppe.

Om du har småproblemer med alt ansiktshåret David pryder seg med i klippene over, kan du trøste deg med at han i «ti år senere»-delen av filmen er tilbake slik vi kjenner ham best. Se bare på den siste traileren:

«Clear History» har premiere på Comoyo View 11. august, dagen etter USA-premieren.