Puh. Var den overskriften tabloid nok til å vekke oppmerksomheten din? Vel, håper det forsvarer at vi skriver om den i utgangspunktet smale, men etter omtale og trailer å dømme nokså lovende filmen «Jack and Diane», som altså inneholder et filmcomeback fra den gamle såpeoperatraveren Kylie Minogue.

Regissør Bradley Rust Gray startet (såvidt vi kan google oss frem til) opp i det små med nokså smal queerfilm, men har fått svært god omtale og priser på indiefilmfestivalrunden for sine siste par filmer. «Jack and Diane» kombinerer var oppvekstskildring, samkjønnskjærlighet (tittelens Jack er også en jente) …og en slags moderne vri på varulvmyten. Jøsses. Høres i grunnen ut som litt av den samme grunntonen som «Låt den rätte komma in». Noe som ikke er noen dårlig ting, på noen som helst måte. Vi liker traileren.

Og ja, hovedrolleinnehaver Riley Keough er altså Elvis Presleys datterdatter, og for tiden også å se i den svært så omtalte «Magic Mike». Filmen får en såkalt begrenset premiere i begynnelse av november i USA, noen evt norsk premiere er mildt sagt usikker. Kylie Minogue er forøvrig dobbelt filmaktuell for tiden, i den (ikke mindre odde …) franske filmen «Holy Motors». Skal vel ikke holde pusten til norsk premieredato for denne heller.