Med en rolleliste som blant annet tok Paul Rudd, Bradley Cooper og Amy Poehler under vingene dro «Wet Hot American Summer» en liten Nostradamus på hele flirefabrikken anno 2014 allerede i 2001.

Den ble derimot langt fra noen suksess, verken hos kritikere eller kinogåere, og gikk med dundrende underskudd til tross for et beskjedent budsjett. Det er ikke dermed sagt at den er død.

Ifølge Variety kan kultkomedien få en storslått gjenoppliving gjennom en Netflix-serie i ti deler.

Originalhistorien blar kalenderen tilbake til sommeren 1981, hvor en gjeng veiledere ved den fiktive jødiske leirskolen Camp Firewood gjør seg klare for leirens siste dag.

Det er visst egentlig premisset for en surrealistisk kavalkade av merkelige romanser, en bisarr talentkonkurranse og en astrofysiker som må redde alle fra å bli bombardert av en fallende del fra NASAs Skylab-romstasjon. 4H-gård, go home!

Om serien blir noe av, skal planen være å skrive en slags forløper hvor så mange som mulig av de opprinnelige skuespillerne blir med. Selv om vi mistenker at det kan bli en utfordring med den spektakulære rollelista.

Hvordan Netflix i tillegg skal få en gjeng i 40-årene til å skildre unge voksne med overbevisning har Variety derimot ikke fått nyss i. Vi stemmer for hologrammer.

Netflix er jo midt i flytsonen med gjenopplivinger av noen av 2000-tallets mest kurante komiserier for tida.

Om man vil kan man kanskje krangle litt på formen til fjerdesesongen av «Arrested Development», men den hadde vel neppe skjedd uten strømmegiganten. Og i høst får vi jo den første av totalt to nye «Trailer Park Boys»-sesonger.

Samtidig frigjøres flere kjente komikere fra kontraktene sine i disse dager. Bransjen er midt i sin årlige vårrengjøring/sjongleringsøkt med sparekniven og har kansellert flere veldig ålreite serier.

Både «Parks and Recreation» og talentfabrikken «Community» ryker jo etter hvert nå.