Dette er ..om ikke for godt, så i alle fall nesten alt for rart til å være sant. Men det er det altså: om du har lurt på hva boogierockerne i Status Quo har drevet med i det siste (kan ikke si at det har holdt oss våkne om natten, nei) kan NME.com nå gi oss svaret.

Til neste år kommer nemlig «Bula Quo!» En slags James Bond-aktig actionkomedie med den nokså fantastiske taglinen «It started with guitars …and ended with guns!». Foruten å bidra  med et soundtrack på 12 låter, stiller også bandets fronfigurer Rick Parfitt og Francis Rossi opp som skuespillere i filmen.

Hovedrollene derimot, innehas av et stk. passe avdanket britisk såpeoperaskuespiller … og Jon Lovitz, komikeren enkelte av oss husker (til og med med en viss glede) fra opptredener i Saturday Night Live, samt animasjonsserien «The Critic».

Filmen er under innspilling i disse dager på Fiji, og i registolen finner vi veteranen Stuart St. Paul. Regikarrieren hans er kanskje ikke den aller mest imponerende (sist sett (av veldig få): den hyperspekulative russermafia/trafficking-exploitationfilmen «Freight» fra 2010), men han har en desto mer imponerende CV som stuntmann, det skal han ha.

Helt siden gjennombruddet som stuntkoordinator for Duran Durans «Wild Boys». En av åttitallets dyreste videoer, og også viden kjent for en anekdote/urban myte om at Simon LeBon nær skal ha druknet da strømmen gikk under innspillingen, og vindmøllen som han var lenket fast til (!) stoppet opp nede i et svømmebasseng. Så vær litt forsiktige nå da, Lovitz, Parfitt og Rossi!