Enkelte der ute har kanskje noen spørsmål knyttet til «Game of Thrones» og rollefiguren Tormund Giantsbane, spilt av et internasjonalt anerkjent rødt skjegg som har festet seg til nordmannen Kristofer Hivju for slik å lettere kunne bevege seg rundt i verden.

Nå ser Buzzfeed ut til å ha kastet lys over noen uavklarte omstendigheter som har gnaget på sjelen til mang en Tormund-fan, i den grad at nevnte sjel ble som en uthulet loff.

Altså en sjel redusert til en inntørket skorpehylse.

Sånn kan man ikke ha det.

Med mindre man vil unngå mulige spoilere, da.

FORFERDELIGE ELLER FANTASTISKE NYHETER FØLGER UNDER

Du er fortsatt med? Topp! Så, la oss bare ta det veldig kjapt:

BuzzFeed viderebringer rett og slett et Instagram-bilde fra Belfast, byen hvor mye av serien spilles inn.

Her har rollebesetningen samlet seg for gjennomlesing av manusene til åttende sesong, og skulle du sett:

Kristofer Hivju, sist sett i ivrig passiar med «Breaking Bad»-skaper Vince Gilligan under Nordiske Seriedager, har blitt snikfotografert (ikke bildet over her altså) sammen med «Game of Thrones»-kollega Ben Crompton (som ikke er han andre på bildet).

Tre teorier:

  1. Hivju er i byen for manusgjennomlesing fordi Tormund fortsatt er med i full vigør og på ett eller annet tidspunkt vil lage enorme monsterbabyer med Brienne.
  2. Hivju er i byen for å spille inn en jævlig dødsscene til åpningen av siste sesong. Nasjonen flagger på halv stang.
  3. Hivju er på lure-visitt fordi HBO kødder med fansen. Vi får aldri svar på hvordan det gikk med Tormund fordi årets sesongavslutning var «Game of Thrones»-skapernes forsøk på å kopiere «Pine Barrens»-episoden fra «The Sopranos».