Oppkjøringen til fjerde sesong «Game of Thrones» fortsetter med stormende skritt.

I januar fikk vi se de første bildene, nylig dukket det opp en ny trailer og nå er også den første plakaten av Kristofer Hivjus rollefigur Tormund Giantsbane ute.

GO4_10

Totalt er han en av 20 rollefigurer i serien som får sin egen plakat, noe som forhåpentligvis betyr at vi får se en del til den rødskjeggete karen når serien starter i april.

Ting vi ellers vet (via de korte klippene i traileren) om hva Tormund Giantsbane vil ta seg til i sesong fire:

Plage tykke menn med sverd:

GoT1

Henge med en scarification-entusiast:

GoT2

Løpe i forarget tilstand sammen med scarification-entusiasten:

GoT3

De som har lest bøkene vil nok ruge på en mer detaljert forklaring av de små snuttene (som at arrgutten heter Styr), men selv ikke de som har lest seg forbi tv-serien kan visst føle seg helt trygge på å vite hvor alt er på vei.

Ifølge ScreenRant lovte nemlig skuespiller Jerome Flynn (Bronn i serien) at leserne av bøkene vil bli «veldig overrasket» over fjerde sesong.

Som kan bety sånn cirka hva som helst, men ifølge ScreenRant kan det dreie seg om at fortellingen visstnok floker seg sammen i en frustrerende knute i bok fire og fem.

Nå er riktignok fjerde sesong basert på bok tre, men ifølge artikkelen skal fans ha målt lengden av det resterende kildematerialet og funnet ut at det blir litt tynt å strekke utover en hel sesong.

ScreenRant foreslår at elementer fra fjerde og femte bok dermed kan tenkes å introduseres allerede nå, for å legge grunnlaget for en mer strømlinjeformet versjon av fortellingene.

Foto: HBO Nordic